Leonie de Jong

Mijn naam is Leonie de Jong. Mijn functie is Opleider- Consultant gevaarlijke stoffen.

Ik heb voordat ik bij Cosanta begon, jarenlang lesgegeven. Ik houd me dan ook bezig met alles wat met de trainingen te maken heeft. Van het praktische, zoals het inplannen van de trainingen, tot de inhoud van de trainingen. Ik vind het een uitdaging om ingewikkelde materie om te zetten naar makkelijke taal en praktische handvatten zodat het voor iedereen makkelijk wordt om Stoffenmanager® te (gaan) gebruiken.

Het is hier zeer afwisselend werk, het bezoeken van klanten voor de implementatie van Stoffenmanager®, het ontwikkelen en geven van trainingen, ondersteuning bij sales, het invoeren van producten en de coördinatie daarvan. Elke dag is weer anders. En uiteindelijk doen we het allemaal om ervoor te zorgen dat minder mensen worden blootgesteld aan gevaarlijke stoffen, want op dit moment lopen helaas nog veel mensen een beroepsziekte op.

In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met ons camperbusje. In de weekenden ben ik vaak te vinden in het bos en in de grotere vakanties ga ik vaak naar het buitenland en ontdek ik mooie plekken.