Karin Overdijk

Even voorstellen?

Mijn naam is Karin Overdijk en ik werk als manager sales en marketing bij Cosanta BV. Vanuit mijn eerdere functie bij TNO was ik al nauw betrokken bij Stoffenmanager®. De online tool die bedrijven kunnen gebruiken om zelf mogelijke risico's te beheersen, zodat medewerkers er niet ziek van worden. Als je bedenkt dat er vandaag de dag nog steeds veel mensen ziek worden of zelfs doodgaan aan de gevolgen van het werken met stoffen dan weet je waar je het met z’n allen voor doet. Het gaat echt ergens over! De stap om daar bij Cosanta mee verder te gaan was destijds voor mij dan ook een logische.

Werken bij Cosanta betekent werken in een klein team met enthousiaste en betrokken collega's. Door mijn functie heb ik bovendien dagelijks veel contact met klanten en potentiele klanten. Een afwisselende en uitdagende job.

In mijn vrije tijd ben ik niet alleen druk met mijn sportieve kids maar ben ik zelf ook vaak in de sportschool te vinden of lekker wandelend en fietsend in een natuurgebied. Ik ben een ‘leesaholic’ en lees werkelijk alles wat los en vast zit. Daarnaast heb ik een passie voor reizen, andere culturen en talen.