Ina Dijkman

Mijn naam is Ina Dijkman en ik werk als consultant bij Cosanta BV. Hiervoor heb ik bij Kiwa Compliance en Arbo Unie gewerkt als adviseur gevaarlijke stoffen en toxicoloog.

Daar heb ik veel bedrijven begeleid bij het beoordelen van de risico’s van het werken met gevaarlijke stoffen. De focus lag op blootstellingsmetingen, de RI&E gevaarlijke stoffen en risicobeoordelingen. Ik haal daarnaast veel energie uit het contact met klanten en het schrijven van artikelen voor nieuwsbrieven, websites etc. Veel van mijn projecten hadden betrekking op oplosmiddelen, chroom VI, (fijn)stof, lasrook, asbest en keramische vezels.

Als consultant houd ik mij bij Cosanta bezig met de aanvullende dienstverlening naar onze klanten toe. Mijn focus ligt daarnaast op de PGS15 en ATEX-module. Ik onderhoud contact met onze (premium)klanten, bezet de helpdesk en test nieuwe functionaliteiten voordat ze in Stoffenmanager® beschikbaar komen. Het werk is heel divers en er is veel uitdaging op verschillende gebieden: iets wat ik heel belangrijk vind!

Mijn persoonlijke passie is draagdoeken en het repareren hiervan. Ik houd wel van een beetje priegelen in mijn vrije tijd. Ook doe ik 2 à 3 keer per week aan Bodypump een fitnessprogramma op muziek. Het bezoeken van concerten doe ik ook graag, vaak samen met mijn man of een vriendin. De rest van mijn vrije tijd is gevuld met bezigheden samen met onze twee kindjes.